Vince Székely, Krisztina Lőrinczi, Györgyi Töttős, Miguel Sarabia

AResults Training Kft. a készségfejlesztés és a HR fejlesztés elkötelezettje. A mai modern üzleti világ olyan helyzet elé állítja a vállalatokat, amely sikeres megoldásához a munkatársaknak, és a teameknek minden tekintetben a legmaximálisabbat kell magukból kihozniuk, és folyamatosan kiemelkedő teljesítményt kell nyújtaniuk. Ehhez valódi dolgozói elkötelezettségre, magas szintű szakmai hozzáértésre, és kiváló érzelmi, és társas intelligenciára van szükség.

A Results Training nemzetközi tréningvállalat a világ minden táján bevált trénerhálózatával kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt tréningek, továbbképzések, humán erőforrás fejlesztések terén.

A Results Training Kft. a Primest Magyarország Kft. jogutódja és 2001 óta tart tréningeket Magyarországon. Ügyfeleink közé tartoznak a Hilton, Danone, ExxonMobil, Samsung, Vodafone és még további 65 vállalat. Munkánk során a legkülönbözőbb szinten dolgozó munkatársak számára tartunk készségfejlesztő tréningeket és csapatépítő programokat, a gazdaság legkülönbözőbb területein dolgozó cégek számára. Résztvevőink nagyban gazdagodnak a trénereink széleskörű tapasztalataiból és felejthetetlen élményként tartják számon emlékeiket.

Valamennyi trénerünk közgazdasági és/vagy pszichológiai háttérrel rendelkezik. Annak ellenére, hogy valamennyien különlegesek és saját szakterülettel rendelkeznek, egy dolog közös bennük: szenvedélyük a munkájuk. A Results Training trénerei maximális teljesítményt nyújtanak a képzések során és ez érezhető a tréningek eredményében is. A másik közös nevező bennük a saját maguk fejlesztése iránti magas igény. Az elmúlt időben trénereink a következő továbbképzéseken vettek részt: Harvard alapú tárgyalástechnika és pozitív meggyőzéstechnikák tréning Londonban, DISC „The Trusted Advisor" képzés Angliában, MBTI továbbképzések, Results Coaching ICF tanúsítvány, Stressz Menedzsment továbbképzés Budapesten.

Több mint 10 év tapasztalatunkkal, folyamatos továbbképzéssel és tréneri eszmecserével megrendelőink legtöbbje törzsügyfelünk.

Tréningjeinket a magyar nyelven kívül angolul, németül, spanyolul és franciául is örömmel megtartjuk.

A Results Training Kft. ügyvezetői a Magyar Coaching-Pszichológiai Egyesület alapító tagjai és a nemzetközileg elismert Coaching Szövetség (International Coaching Federation által elismert Results Coaching Ltd.) oklevéllel rendelkeznek.

Minden jog fenntartva. Coded by Web-Neked