Train the trainer

Számos ügyfelünk rendel Train the Trainer porgramot képzési programjaik belső lebonyolítása érdekében, mely jelentősen csökkenti a vállalat képzésre kiadott összegét. Ez a képzésünk azon résztvevők számára ajánlott, akiket megrendelőnk képzési programjaik megtartására választott ki belső tréneri pozícióra.

A következő témakörökkel foglalkozunk:

  • Hogy készüljünk fel egy tréningre?
  • Mi tesz bennünket magabiztossá?
  • Milyen sikertényezői vannak a képzéseknek?
  • Hogy kezeljük a lámpalázat (pl ha olyan résztvevők vannak, akik miatt valamiért feszültek lehetnénk)?
  • Milyen gyakorlatokat integráljunk?
  • Hogyan tartsuk fenn a résztvevők figyelmét?
  • Mit kezdjünk problémás pl. kötözködő résztvevőkkel? Szükséges kommunikációs készségek, tippek, trükkök.
  • Hogy érjük el, hogy a hangulat is tanulásra serkentse a résztvevőket, miközben nagy tudásanyagot adunk le?
  • Milyen fegyelmezési eszközeink vannak?
  • Mit tegyünk ha váratlan dolgok érnek bennünket egy képzés folyamán? (pl. elromlik a laptopunk)

Megközelítésünk:

TTT trénerünk a képzés előtt felveszi a kapcsolatot a résztvevőkkel, hogy megismerje igényeiket. Természetesen egy kezdő tréner szükségletei merőben eltérnek egy olyan trénerétől, aki már sok éve tanít, de frissíteni szeretné praktikáit.

A tréning előtt trénerünk megkéri a résztvevőket, hogy mini tréning modullal készüljenek, beleértve az energizáló részt is.

A két nap alatt a résztvevők felváltva tartanak tréningmodulokat, melyeket a tréner inputjai, javaslatai követnek. A konkrét fejlesztendő területek és a gyakorlatias hozzáállás, beleértve a tréningmodulok felvételét és visszajátszását, minden részlet elemzését, pl. a stressz és izgalom jeleinek feltérképezését a 2 nap alatt jelentős fejlesztést eredményeznek valamennyi résztvevőnél. Egyidejűleg átélik, hogy a majdani résztvevőik hogy érzik magukat egy általuk megtartott képzésen (visszajelzést a többi résztvevőtől is kapnak), mi az a mi megkönnyíti számukra a tanulást és mi az ami feszélyezi azaz gátolja őket a tudásanyag elsajátításában.

„Pozitív hozzáállásod, tréning módszered kiemelkedő és egész egyéniséged elragadó volt számomra. Öröm azt látni, hogy ilyen lelkesedéssel tudod a munkádat végezni,. A tréningen kifejezetten örültem annak, hogy hagytál lehetőséget az egyéni megnyilvánulásra és nem volt baj, ha esetleg más a véleményünk. Gratulálok, mind szakmailag, mind pedig emberileg nagyon pozitív képet mutattál nekünk. Remélem még találkozunk.”
Vodafone

„Köszönöm szépen! Kiváló tréning volt, kiemelkedően jó anyaggal, amit a munkámban hasznosítani tudok. Köszönöm a bíztató dícséreteket és a fejlesztésemhez elengedhetetlen tanácsokat - sokat segítettél! Összefoglalva: kiváló & nagyon köszönöm!”
VOCH Varga Krisztina

Minden jog fenntartva. Coded by Web-Neked